Siirry sisältöön

Ruoka ja juoma

Vallisaaressa on useita ruoka- ja juomapisteitä, erityisesti Torpedolahden alueella. Ruokatarjonta pohjautuu ympäristöystävällisyyteen, ekologisuuteen ja paikalliseen ruokaan.

Torpedolahden Satamakahvila

Torpedolahden satama-aukiolla sijaitsevassa Satamakahvilassa on iso terassi upeine merinäköaloineen. Valikoimasta löytyy suolaista ja makeaa hiukopalaa ja raikkaita juomia moneen makuun. Paikan omana erikoisuutena ovat Hot Sea Dogit eli laadukkaista raaka-aineista tehdyt gourmet-hodarit. Tuoreet pullakahvit voi nauttia kahvin kanssa, jonka pavut jauhetaan paikan päällä.

Easy Café -konttiravintola ja terassi

Torpedolahden satama-aukiolla sijaitsevan konttiravintolan teemoihin kuuluvat ympäristöystävällisyys ja ekologisuus sekä paikallinen ruoka. Tarjontaan kuuluu lohi- ja kasviskeittoa, salaatteja, terveellisiä välipaloja sekä gluteenittomia saaressa leivottuja herkkuja. Lisäksi erikoiskahveja sekä virvokkeita alkoholilla ja ilman.

Easy Café -konttikahvila

Tulosataman tuntumassa sijaitsevasta viihtyisästä konttikahvilasta voit napata mukaasi terveellistä välipalaa sekä itse leivottuja gluteenittomia kahvilatuotteita. Lisäksi erikoiskahveja sekä virvokkeita alkoholilla ja ilman.

Jäätelökahvila Paja

Paja on tunnettu omista lähituotetuista artesaanijäätelöistään, Lauttasaaressa paahdetusta luomukahvista sekä omista pienpanimo-oluistaan. Lisäksi valikoimasta löytyy luomuvirvokkeita, kahvilatuotteita ja kevyttä lounasruokaa. Sisätiloissa on noin 40 asiakaspaikkaa, ja ulkoa löytyy suuri aurinkoterassi.

Piknik-niityn terassibaari

Terassibaari tarjoaa runsaan valikoiman virvokkeita, luomukahvia, oluita, viinejä ja pientä suolaista välipalaa ainutlaatuisessa merellisessä miljöössä. Terassi sijaitsee piknik-niityllä Suomenlinnaa vastapäätä.

Paisano

Filippiiniläistä katuruokaa twistillä. Sijainti noin 100 metriä Torpedolahden satamasta sisämaahan päin.

Lue lisää Vallisaaren palveluista:

vallisaari.fi