Siirry sisältöön

Nuori Taide Helsinki 2021: See the Sea – Näe meri, koe taide

01.6 - 23.6 — Kanneltalo

Nuori Taide Helsinki on 15–26-vuotiaiden nuorten töistä koostuva yhteisnäyttely, joka järjestetään Kanneltalon galleriassa. Keväällä 2021 näyttely järjestetään jo 17. kerran. Alusta asti näyttelyn tavoitteena on ollut nostaa esiin vaihtuvien teemojen avulla nuorten ajatuksia, näkökulmia ja osaamista taiteen keinoin.

Tänä vuonna Nuori Taide Helsinki -näyttelyn nimi on See the Sea – näe meri, koe taide. Näyttely inspiroituu kesällä avautuvasta Helsinki Biennaalista.

Kutsumme nuoret taiteentekijät kommentoimaan ja tekemään omat tulkintansa. Näyttelyn osallistujat käsittelevät teemaa valitsemallaan tavalla. Aikaisempina vuosina Nuori Taide Helsinki -näyttelyissä on ollut mukana muun muassa valokuvia, maalauksia, piirustuksia, videoita, veistoksia ja installaatioita sekä performansseja.

Näyttelyyn valitaan vähintään yksi teos jokaiselta näyttelyyn hyväksytyltä nuorelta. Näyttelyyn voi ilmoittautua 15.4. asti ja paikkoja on rajallisesti. Lisätietoja sekä ilmoittautuminen sähköpostitse: heidi.goransson@hel.fi

Näyttely on esillä 1.6.– 23.6.2021.

Näyttelyyn liittyvät päiväleirit ja muut tapahtumat: nuorten.helsinki

See the Sea – näe meri, koe taide
Kanneltalo, Klaneettitie 5. Vapaa pääsy.
ma – to 8 – 20, pe 8 – 18, la 10 – 16, su suljettu

Lisätietoa tapahtumista: http://www.kanneltalo.fi/