Skip to content

De ungas Ögalleri

07.6 - 06.8 — Vårdö

De ungas Ögalleri på Vårdö öppnas åter i sommar. Okså denna sommar ordnar Helsingfors ungdomstjänster tillsammans med sina samarbetspartner avgiftsfria workshops med naturupplevelser, fotografering, konst, träslöjd samt stenar och smycken som tema. Galleriet på Vårdö har öppet på vardagar 7.6–6.8.2021 för alla ungdomar mellan 12 och 22 år i Helsingfors. Aktiviteterna ordnas i form av öppna dagar och dagläger.

I galleriet på Vårdö möts naturen, konsten och hantverket. I den natursköna miljön får ungdomarna utöva konst och dessutom odla, ta hand om djur och njuta av naturen. I den enastående skärgårdsmiljön står tandläkare Ernst Wasenius över hundra år gamla villa med gård, stall och lada till förfogande.

Galleriets tvåveckorsutställning öppnas 19.7.2021. Utställningen består av verk som tillverkats under sommaren i de olika workshopparna.

Deltagare i aktiviteterna på de Ungas Ögalleri betjänas av Aurinkolautta, som går under hela sommaren. Färjan erbjuder transport för deltagare och anställda vid Saarigalleria-verkstäderna. Färjan går från Reposalmi-stranden till Vartiosaari. Resans längd är 5 min.

Piradress: Reposalmentie 1, 00840 Helsingfors.

För besökare på ön kan du ta en färjetur. Ungdomar (7-17 år): 1,50 € / riktning, vuxna: 2,50 € / riktning.

Läs mera:

https://www.aurinkolautta.fi/
vartiosaari.munstadi.fi
tapahtumat.hel.fi
Instagram

Tag kontakt: saarigalleria@hel.fi