Siirry sisältöön

Nuorten Saarigalleria

07.6 - 06.8 — Vartiosaari

Nuorten Saarigalleria avaa taas ovensa kesäksi Vartiosaaressa. Tänäkin vuonna Helsingin nuorisopalvelut yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa järjestää nuorille maksuttomia luontoelämys-, valokuvaus-, taide-, puutyö, kivi- ja korupajoja. Saarigalleria on avoinna arkisin 7.6.–6.8.2021 välisenä aikana, ja se on tarkoitettu kaikille helsinkiläisille 12–22-vuotiaille nuorille. Toimintaa järjestetään avoimien päivien ja leirien muodossa.

Saarigalleriassa luonto, taide ja kädentaidot kohtaavat. Luonnonkauniissa ympäristössä nuoret pääsevät luovan työskentelyn lisäksi viljelemään, hoitamaan eläimiä ja luontohetkeilemään. Upean saarimaiseman ohella työskentelytiloina ovat hammaslääkäri Ernst Waseniuksen huvilan pihapiiriin yli sata vuotta sitten rakennetut talli ja lato.

Nuorten Saarigallerian kaksiviikkoinen näyttely avautuu 19.7.2021. Näyttely kootaan työpajoissa kesän aikana tehdyistä töistä.

Nuorten Saarigallerian toimintaan osallistuvia palvelee koko kesän ajan liikennöivä Aurinkolautta. Lautta tarjoaa kuljetuksen Saarigallerian työpajoihin osallistuville ja työntekijöille. Lautta kulkee Reposalmen rannasta Vartiosaareen. Matkan kesto on 5 min.

Laiturin osoite: Reposalmentie 1, 00840 Helsinki.

Saaressa vierailijoille lauttamatka on maksullinen. Nuoret (7-17v): 1,50€ / suunta, aikuiset: 2,50€ / suunta.​

Lisätiedot:

https://www.aurinkolautta.fi/
vartiosaari.munstadi.fi
tapahtumat.hel.fi
Instagram

Ota yhteyttä: saarigalleria@hel.fi