Siirry sisältöön

Ohjattua tanssi- ja liikuntaohjelmaa Muurilla

30.6 — Muuri-teos, Töölönlahti

Kuva: Uupi Tirronen

Tule viettämään hauskaa kesäpäivää tanssin ja liikkumisen merkeissä Töölönlahdelle. Sinulla on mahdollisuus kokeilla eri katutanssityylejä taitavien nuorien tanssiopettajien johdolla. Lisäksi tarjolla erilaista liikunnallista toimintaa. Ohjatut tuokiot alkavat aina tasatunnein klo. 12:00-18:00.

Aiempaa kokemusta tai osaamista ei vaadita, puet päälle rennoimmat kesävaatteet ja tanssiin / liikkumiseen sopivat jalkineet.

Ota mukaan pieni pyyhe, juomapullo ja vähän evästä jos innostut olemaan paikalla pidempään.

Järjestäjänä toimii Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala yhdessä nuorisopalveluiden kanssa.

Lisätietoa: https://www.zodiak.fi/fi/joni-karkkainen-jukka-tarvainen-muuri


Kuvataiteilija Joni Kärkkäisen ja koreografi Jukka Tarvaisen Töölönlahdelle sijoittuva teos Muuri kannustaa kaupunkilaisia lähestymään taidetta oman tulkinnan, olemisen, keksimisen, tutkimisen ja liikkeen kautta. Koreografi Tarvainen myös ohjaa Muurin yhteyteen esityksen Alas sieltä – ja muita huomautuksia, jossa esiintyy ammattitanssijoiden ja ammattiparkouraajien lisäksi tanssin harrastajia. Biennaalikesän aikana teoksen yhteydessä järjestetään kaikille avoimia työpajoja sekä kuvataiteilija James Prevettin organisoima Patsastellaan – Parties for Public Sculpture -tapahtuma. Teos toimii myös Flow Finland -parkourkiertueen tapahtumapaikkana.