Siirry sisältöön

Ilmoittaudu osaksi paraatia juhlimaan jokaisenoikeuksia ja Ilma Lindgreniä lauantaina 2.9.

18.8 - 01.9 klo 23:59 — Cultural Centre Caisa

Kuvan banneri: Maedhbh McMahon

Tule mukaan!

Kutsumme kuoroja ja laulajia mukaan osallistumaan performanssiin, joka kunnioittaa ja juhlistaa Ilma Lindgreniä, joka takasi jokaisenoikeudet liikkua metsässä ja kerätä (jokaisenoikeus 1914-1920). Kaikki alkoi saaresta poimitulta ämpärilliseltä puolukkaa.

Performanssi koostuu 1,5 h workshopista, paraatista ja yhteisestä juhlasta.

Tapahtuma on osa Lotta Petronellan Helsinki Biennaali-teosta Materia Medica of Islands, joka on toteutettu yhteistyössä villiyrttikokki Sami Tallbergin ja säveltäjä Lau Naun kanssa. Tapahtuman on kuratoinut Giovanna Esposito Yussif.

Tapahtuman tiedot:
La 2.9.2023 n. klo 10:30-16:00
Kulttuurikeskus Caisa (Kaikukatu 4)

10:30-12:00 teokseen osallistuville 90-minuuttinen workshop säveltäjä Lau Naun ja Lotta Petronellan kanssa
12:00 lounas tarjotaan osallistujille
13:00 Ilma Lindgreniä juhliva paraati lähtee Hakaniementorilta kulttuurikeskus Caisaan. Mukana kuoro, Cécile Orbin ja Gerard Mannix Flynn.
13:30 Ilma Lindgrenin juhla Caisassa, tarjolla esityksiä ja villiyrttikokki Sami Tallbergin puolukkatribuutti Ilmalle
13:30-16:00 DJ Miia Laine

Jos haluat osallistua osana kuoroa ja paraatia, ilmoittaudu mukaan tästä!

Osallistuvien toivotaan pukeutuvan vaaleanpunaiseen, punaiseen tai muuhun puolukan sävyyn.

Kaikki äänet ovat tervetulleita!

Tapahtuma on osa kaksipäiväistä Polyphonic Entanglements –tapahtumaa, joka järjestetään 16.–17. kesäkuuta kulttuurikeskus Stoassa ja 1.–2. syyskuuta kulttuurikeskus Caisassa. Ohjelma kutsuu perehtymään saariekologiaan, Itämereen, radioekologiaan, aavikoitumiseen, paranemisprosesseihin ja kollektiiviseen vastarintaan ja ottamaan ne ajattelun välineiksi. Tältä pohjalta voidaan esittää kysymyksiä, joissa ei pohdita niinkään sitä, mitä on tulossa, vaan keskitytään ennemminkin tapoihin oppia ja määritellä uusia sisääntulokulmia monimuuttuvaisiin tiloihin.

Polyphonic Entaglementsin toinen osa järjestetään kulttuurikeskus Caisassa 1.-2. syyskuuta. Kaksipäiväinen ohjelma koostuu luennoista, keskusteluista, paraatista, esityksistä, työpajoista ja muistojuhlasta Ilma Lindgrenille, naiselle, joka toi jokaisenoikeudet Suomeen. Sisällön on kuratoinut Giovanna Esposito Yussif, Museum of Impossible Formsin taiteellinen johtaja.

Lue lisää!