Siirry sisältöön

”Now or Never” AR motion graphics

14.6 - 26.9 — Keskustakirjasto Oodi, Kasarmitorin kesäterassi, Glasshouse Helsinki

Kuva: Leena Karppinen / Helsinki Marketing

Teoksessa “Now or Never” (suom. ”Nyt tai ei koskaan”) Studio Hik inspiroitui tieteisnovelleista, jotka ennustavat luonnonkatastrofeja ja joissa fiktiivisellä tarinankerronnalla vaikutetaan siihen, miten suhtaudumme meitä ympäröivän todellisuuden kriiseihin. Studio Hik siteeraa Albert Einsteinia sekä scifi-kirjailija J.G. Ballardia viesteissään, jotka ovat kuin maailma itse: osin sulamisen ja kuivuuden pimentämiä. ”Ilmastonmuutokset ovat jo nähtävissä meidän jokapäiväisessä elämässä, eivätkä ne odota enää pidempään.” – toteaa Studio Hik.

Osana Helsinki Biennial Inspired -tapahtumakokonaisuutta Facebook Open Arts on tilannut korealaiselta designstudiolta Studio Hikiltä julisteet, jotka alkavat liikkua AR- tekniikan avulla. Julisteiden tavoitteena on herättää ihmiset ajattelemaan ympäristömuutosta. Helsinki Biennaalin korkeat vastuullisuustavoitteet ovat inspiroiva esimerkki kansainväliselle taideyhteisölle ja ne heijastavat Facebookin omaa tavoitetta olla hiilineutraali globaalissa toiminnassaan.

Facebook Open Arts on Helsinki Biennaalin kumppani. Lisätietoja Facebook Open Artsista: www.fb.com/facebookopenarts sekä Instagramista @FacebookOpenArts. Seuraa Instagramissa Studio Hikiä @StudioHik ja Helsinki Biennaalia @HelsinkiBiennial.

Lisätietoa:

Glasshouse Helsinki
Avoinna ma – pe 11 – 19, la 11 – 18, su 12 – 16

Oodi Helsinki
Kasarmitorin kesä