Siirry sisältöön
  • Ajankohtaista
18.05.2021

Clear Channel ja Helsinki Biennaali elävöittävät kaupunkia

Ensimmäisen Helsinki Biennaalin pääyritysyhteistyökumppanina toimii Clear Channel. Biennaalin ja Clear Channelin yhteisenä tavoitteena on elävöittää kaupunkia ja tuoda onnellisuutta ihmisten elämään.

Ensimmäinen Helsinki Biennaali järjestetään 12.6.–26.9.2021 ainutlaatuisessa ympäristössä Vallisaaressa. Taiteeseen voi tutustua myös eri puolilla Helsinkiä sekä HAM Helsingin taidemuseossa. Tapahtuman suunnittelussa on huomioitu mahdollisuus asteittaiseen avaamiseen sekä aukioloon.

”Haluamme tarjota kaupunkilaisille ja kaikille vierailijoille turvallisen ja inspiroivan näyttelykokemuksen. Uskomme, että taide- ja kulttuurielämysten äärellä palaudumme yhdessä haastavista ajoista ja iloitsemme, että voimme jakaa yhteiset arvot pääyritysyhteistyökumppanimme Clear Channelin kanssa”, Helsinki Biennaalin projektipäällikkö Jonna Hurskainen kuvailee.

“Koemme tärkeäksi sen, että voimme olla mukana tämänkaltaisissa tapahtumissa. Ulkomainonnalla ja Clear Channelilla on kaupallisen toiminnan ohella paljon annettavaa ihmisille, yhteisöille sekä kaupungeille. Suurena sekä valtakunnallisena toimijana voimme tarjota merkityksellisen alustan kokemuksia, keskustelua ja kulttuuria varten”, kertoo Clear Channelin Head of Marketing Pilvi Rissanen. “Yhteistyö Helsinki Biennaalin kanssa kytkeytyy erinomaisesti kansainväliseen missioomme olla “A Platform for Good”. Se viittaa sekä pieniin että suuriin tekoihin, joilla pyrimme edistämään hyvinvointia yhteistyössä kaupunkien, mainostajien ja muiden sidosryhmiemme kanssa.”

Lue Clear Channelin uutinen yhteistyöstä täällä.

Kuva: Pyry Kantonen