Siirry sisältöön
  • Ajankohtaista
28.03.2023

Helsinki Biennaalin 2023 pääyhteistyökumppanit ovat Metsähallitus, S-ryhmä ja Clear Channel

Helsinki Biennaali on kahden vuoden välein toteutuva kansainvälinen nykytaidetapahtuma, joka järjestetään toista kertaa kesällä 2023. Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Metsähallitus, S-ryhmä ja Clear Channel.

”Haluamme tarjota kaupunkilaisille ja kaikille vierailijoille inspiroivan ja ikimuistoisen näyttelykokemuksen. Uskomme, että taide- ja kulttuurielämysten äärellä saamme voimia haastavina aikona ja voimme yhdessä nauttia kesästä, kaupungista ja luonnosta. Iloitsemme, että voimme jakaa yhteiset ympäristövastuullisuuden ja sosiaalisen vastuullisuuden arvot pääyhteistyökumppaneidemme Metsähallituksen, S-ryhmän ja Clear Channelin kanssa, jotka ovat mahdollistamassa tämän upean tapahtuman toteutumista”, Helsinki Biennaalin tuotantopäällikkö Jonna Hurskainen kuvailee.

Helsinki Biennaali järjestetään 12.6.-17.9.2023 Vallisaaressa, Tennispalatsissa sekä eri puolilla kaupunkia. Helsinki Biennaali on osa Helsingin kaupunkistrategiaa 2021–2025. Helsinki Biennaalin tuotannosta ja kuratoinnista vastaa HAM Helsingin taidemuseo.

Helsinki Biennaalin 2023 pääyhteistyökumppanit ovat Metsähallitus, S-ryhmä ja Clear Channel sekä yhteistyökumppani Saastamoisen säätiö.