Siirry sisältöön
  • Ajankohtaista
18.06.2021

Helsinki Biennaali ja Nomen Nescio yhteistyössä

Helsinki Biennaalin henkilökunta Vallisaaressa on tärkeä osa tapahtumakävijän asiakaskokemusta. Helsinki Biennaali haluaa henkilökunnan vaatetuksella varmistaa, että kävijät tunnistavat tapahtuman 70 työntekijää helposti. Työnantajana Helsinki Biennaali haluaa myös varmistaa henkilökunnan miellyttävät työskentelyolosuhteet saaren vaihtelevissa sääolosuhteissa. Biennaalin vaatetusyhteistyökumppaniksi valikoitui helsinkiläinen design-studio Nomen Nescio, jonka suunnittelua leimaavat minimalistiset arvot ja estetiikka. Henkilökunnan työasujen lisäksi Nomen Nescio on suunnitellut Helsinki Biennaalille oman eksklusiivisen vaatemalliston. Sekä Helsinki Biennaali että Nomen Nescio ovat sitoutuneet edistämään ekologisesti kestävää kehitystä.

“Nomen Nescio on perustettu vuonna 2012, ja sen keskeiset arvot ovat hyväntahtoisuus, rehellisyys ja kunnioitus ihmisiä, ympäristöä ja luontoa kohtaan. Kun aikoinaan olimme selvittäneet keskeiset arvomme, meidän ei tarvinnut kovin pitkään miettiä liiketoimintamalliamme. Olemme sitoutuneet toimimaan kestävästi sekä itsemme että ympäröivän yhteiskunnan suhteen”, kertoo Nomen Nescion myynti- ja markkinointipäällikkö Minttu Vesala.

© Lina Jelanski

“Helsinki Biennaalin ja Nomen Nescion brändit sopivat yhteen täydellisesti. Biennaali on haluttu toteuttaa kestävästi aivan alusta asti. Meitä viehätti myös Nomen Nescion minimalistinen estetiikka, joka sopii hyvin biennaalin yksiväriseen ilmeeseen ja jättää tilaa taideteoksille”, toteaa Helsinki Biennaalin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Kuisma-Dillemuth.

© Lina Jelanski

Henkilökunnan työasujen lisäksi Nomen Nescio on suunnitellut Helsinki Biennaalille oman eksklusiivisen vaatemalliston. Mallistoon kuuluu huppareita, t-paitoja, bandana-huiveja, lippiksiä ja pipoja. Koko mallisto noudattaa Nomen Nescion minimalistista linjaa, ja asusteet on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista.

Tuotteita myydään Vallisaaren biennaalikaupassa sekä Tennispalatsin HAM-kaupassa. Bandana-huiveja saa myös Nomen Nescion myymälöistä.

© Lina Jelanski

© Lina Jelanski

https://nomennescio.fi/

Vieraile Nomen Nesciossa:

NOMEN NESCIO GARDEN STORE
Kämp Galleria, 2. krs
Pohjoiseplanadi 33, Helsinki

ma – pe 11 –19
la 10 – 17
su 12–16

NOMEN NESCIO FREDA STORE
Fredrikinkatu 24, Helsinki

ke – pe 12 – 18
la 11-16

© Lina Jelanski

© Lina Jelanski

© Lina Jelanski

Nomen Nescio on helsinkiläinen design-studio, jonka suunnittelua leimaavat minimalistiset arvot ja estetiikka.
Nomen Nescion neutraalin musta ja jatkuvasti kehittyvä mallisto sopii kenen tahansa käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Malliston asusteissa ei ole minkäänlaisia sukupuoleen, ikään tai yhteiskunnalliseen asemaan viittaavia osia. Nomen Nescion mallisto on valmistettu ympäristöä säästävistä materiaalista, jotka on hankittu vastuullisilta eurooppalaisilta tuottajilta. Kaikkien asusteiden valmistuksesta vastaavat valikoidut tuotantolaitokset lähialueella Virossa.