Siirry sisältöön

Opastukset ja taidepajat

Helsinki Biennaalin Vallisaaren ryhmäopastukset ovat varattavissa nyt!

Opastukset ryhmille

Haluatko varata ryhmällesi ainutlaatuisen elämyksen merellisessä Vallisaaressa kansainvälisen nykytaiteen äärellä? Opastuksella saat enemmän irti Helsinki Biennaalin teoksista ja pääset keskustelemaan taiteesta. Oppaina toimii taiteen alan ammattilaisia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja neuvovat eteenpäin saaren kokemuksiin.

Varaa ryhmällesi opastus Helsinki Biennaaliin! Opastuskielenä on suomi, ruotsi tai englanti. Ryhmäkoko enintään 25 henkilöä/opas. Huomioithan, että opastus varataan varauslomakkeella. Löydät linkin varauslomakkeelle opastusten kohdalta.

 

Helsinki Biennaali

Kuule mielenkiintoisimmat tarinat Helsinki Biennaalin taideteoksista ja opi lisää taiteilijoista teosten takana. Kierroksella koet myös Vallisaaren upeat merimaisemat ja monipuolisen luonnon. Opastuksella kävellään 3 kilometrin mittainen Aleksanterin kierros ja pysähdytään katsomaan taideteoksia matkan varrella. Kierros keskittyy ulkotilassa sijaitseviin teoksiin.

Kierros alkaa tulosatamasta, Luotsitalon edestä Vallisaaressa ja päättyy Aleksanterin patterille.

Kesto 1,5 tuntia.
Reitin pituus n. 3 km.
Hinta 360 € / ryhmä.
Ryhmäkoko max 25 hlö.

Poimintoja Biennaalista

Opastuksella kuulet kiinnostavimmat tarinat Vallisaaren kylänraitin ympäristössä sijaitsevien taideteosten takana. Poimintoja Biennaalista -opastus sopii ryhmille, jotka haluavat keskittyä muutamaan teokseen ja kulkea lyhyemmän reitin saarella. Kierroksella kävellään noin 1,5 kilometrin mittainen matka ja tutustutaan pääsääntöisesti ulkotilassa oleviin teoksiin.

Kierros alkaa tulosatamasta, Luotsitalon edestä Vallisaaressa ja päättyy lähelle Torpedonlahden lähtösatamaa.

Kesto 45 minuuttia.
Reitin pituus n. 1,5 km.
Hinta 300 € / ryhmä.
Ryhmäkoko max 25 hlö.

Yleisöopastukset Vallisaaressa

Yleisöopastuksia Helsinki Biennaaliin järjestetään Vallisaaressa 1.7.–26.8. 2023 lauantaisin klo 12. Kierroksella kuljetaan n. 3 kilometrin mittainen Aleksanterin kierros ja pysähdytään katsomaan taideteoksia matkan varrella. Kierros alkaa Vallisaaren tulosatamasta, Luotsitalon edessä sijaitsevan Infokontin luota. Kierros päättyy Aleksanterin patterille. Huomioithan, että maasto on mäkinen ja paikoin vaikeakulkuinen.

Kesto 1,5 tuntia.
Reitin pituus n. 3 km
Ryhmäkoko max 25 hlö.
Hinta: 20 € / hlö
Ilmainen 0 €**

** Alle 7-vuotiaat, opastukselle osallistuvien kuntoutujien ja vammaisten saattajat ja ohjaajat, kulttuurikaverit

Paikka kierrokselle varataan ja maksetaan etukäteen verkkokaupassa. Mikäli tilaa on, lippuja myydään samana päivänä paikan päällä. 

Suomeksi la 1.7. -26.8. la klo 12

Varaa paikka yleisöopastukselle (suomeksi)

Ruotsiksi la 29.7. klo 15 ja la 19.8. klo 15.

Varaa paikka yleisöopastukselle (ruotsiksi)

Englanniksi la 22.7. klo 15, la 12.8. klo 15, la 26.8. klo 15.

Varaa paikkayleisöopastukselle (englanniksi)

 

 

Koe Helsinki Biennaali HAMissa

Vuonna 2023 Helsinki Biennaali sijoittuu Vallisaaren lisäksi julkiseen tilaan kaupungissa ja HAM Helsingin taidemuseoon. HAMin yläkerrassa on esillä 22.10.2023 saakka Helsinki Biennaali -näyttely, johon voi varata ryhmälle opastuksen tai taidepajan.  

HAM Helsingin taidemuseo Helsinki Biennaali –opastus 

HAMin Helsinki Biennaali -opastuksella koet HAMissa esillä olevat taideteokset ja kuulet lisää taiteilijoista ja teosten mereen kytkeytyvistä teemoista. 

Kierros järjestetään HAM Helsingin taidemuseossa, Eteläinen Rautatiekatu 8. 

Kesto 45 minuuttia
Hinta ti–la 120 €, su 240 €
Ryhmäkoko max 25 hlö.

Varaa tästä

Taidepajat HAMISSA

Suunnitteletko vierailua HAMiin ystävien, työporukan, sukulaisten tai naapureiden kanssa? Haluatko tutustua näyttelyn teemoihin itse tekemällä? Helsinki Biennaalin elämykselliset taidepajat tarjoavat mukavaa yhdessä tekemistä erilaisille ryhmille. Taidepajat pidetään HAM-pajassa Tennispalatsissa.

Pajoja järjestetään HAMin avoinnaoloaikoina.

Mikroskooppinäkymiä kasvivärein

Taidepajassa tutkitaan mikroskooppinäkymiä ja maalataan niitä kasviväreillä sekä mustevärikynillä. Sopii kaikille, myös erityisryhmille. Sisältää näyttelykäynnin.

Hinta 340 €
Pajan kesto 1,5 h
Ryhmäkoko max 24

Varaa tästä

Yhteystiedot

Opasvaraukset ryhmille tehdään varauslomakkeen kautta.

Erikoistilanteissa voit ottaa yhteyttä hamvaraukset@hamhelsinki.fi, (09) 310 87003.