Siirry sisältöön
Huoltotoimenpiteitä seuraavissa teoksissa: 8 Jaakko Niemelä, 11 Samir Bhowmik, 12 Niskanen & Salo

Opastukset ja taidepajat ryhmille

Opastukset

Opastuksella saat enemmän irti Helsinki Biennaalin teoksista ja pääset keskustelemaan taiteesta. Oppaina toimii taiteen alan ammattilaisia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja neuvovat eteenpäin saaren kokemuksiin. Varaa opastus itsellesi tai ryhmällesi alta.

 

Opastuskielenä on suomi, ruotsi tai englanti. Ryhmäkoko enintään 25 henkilöä/opas.

Opastuksia Vallisaaressa järjestetään 12.6.–29.8.2021 päivittäin klo 10–18 ja 1.–26.9.2021 ke–su klo 10–18.

Opastukset toteutuvat koronarajoitusten sallimissa puitteissa.

Opaskoordinaattori palvelee numerossa 040 1801 991 ma–to klo 9.30–12 ja klo 13–14.30.

Helsinki Biennaali

Kuule mielenkiintoisimmat tarinat Helsinki Biennaalin taideteoksista ja opi lisää taiteilijoista teosten takana.Opastuksella kävellään3 kilometrin mittainen Aleksanterin kierros ja pysähdytään katsomaan taideteoksia matkan varrella. 

Kierros alkaa tulosatamasta,​ Luotsitalon edestä Vallisaaressa

Kesto 1,5 tuntia. Hinta 345 €/ryhmä. 

Tee varaus täällä

Helsinki Biennaali saaren tahtiin

Laske kierroksiasi ja rentoudu taiteen äärellä Helsinki Biennaalissa. Tutustumme biennaalin taideteoksiin ja rentoudumme vehreässä Vallisaaressa. Kierroksella tehdään myös rauhoittavia kehoharjoitteita. Et tarvitse erikoisvarusteita, mukavat kengät riittävät. 

Kierros alkaa tulosatamasta, Luotsitalon edestä Vallisaaressa. 

Kesto 2 tuntia. Hinta 395 €/ryhmä. 

Tee varaus täällä

Poimintoja biennaalista

Opastuksella keskitytään taideteoksiin, jotka ovat esillä historiallisessa Aleksanterin patterissa ja sen kauniissa ympäristössä. 

Kierros alkaa Aleksanterin patterin portilta. Varaathan aikaa kävellä tulosatamasta kierroksen lähtöpaikalle n. 20–30 minuuttia.   

Kesto 45 minuuttia. Hinta 295 €/ryhmä. 

Tee varaus täällä

Johdanto Helsinki Biennaaliin

Haluatko perehtyä Helsinki Biennaalin taideteoksiin ja taiteilijoihin ennen saarivierailua? Johdannolla kuulet Biennaalin taiteesta ja pääset ihastelemaan Vallisaaren upeita maisemia sekä taideteoksia mantereelta käsin.Opastus sopii hyvin myös heille, joille liikkuminen Vallisaaren maastossa on haastavaa.  

Opastus HAM-kulmassa, Eteläinen Rautatiekatu 8, 00100 Helsinki. HAM-kulma sijaitsee katutasossa Eteläisen Rautatiekadun ja Jaakonkadun kulmassa.

Kesto 45 minuuttia. Hinta 295 €/ryhmä. 

Tee varaus täällä

Etäopastukset

 

Johdanto Helsinki Biennaaliin

Kuule mielenkiintoisimmat tarinat Helsinki Biennaalin taideteoksista ja opi lisää taiteilijoista teosten takana. Valittujen teosten lisäksi pääset ihastelemaan myös Vallisaaren upeita maisemia. 

Opastus Microsoft Teams -alustan välityksellä. Opastuslinkki ja osallistumisohjeet varausvahvistuksen yhteydessä sähköpostitse.  

Hinta 150 €/ryhmä.

Opastus on saatavilla 18.6. alkaen.

Taidepajat

Suunnitteletko vierailua HAMiin ystävien, työporukan, sukulaisten tai naapureiden kanssa? Tai haluatko antaa elämyksellisen lahjan ihmiselle, jolla on jo kaikkea? Helsinki Biennaalin taidepajat tarjoavat mukavaa yhdessä tekemistä erilaisille ryhmille. Taidepajat pidetään HAM-pajassa Tennispalatsissa.

Mikroskooppinäkymiä levämaalein

Taidepajassa tutkitaan luonnosta kerättyjä kasvinäytteitä mikroskoopilla. Tutkimuskohteina ovat niin levät, sammalet, kasvien osat, pieneliöt tai hyönteiset. Mikroskooppinäkymiä maalataan kasviperäisistä leväjauheista tehdyillä maaleilla sekä mustevärikynillä.

Sopii kaikille, myös erityisryhmille.

Kesto 2 tuntia. 340 €/ryhmä. Enintään 20 henkilöä.

Tee varaus täällä