Siirry sisältöön

Helsinki Biennaali 2023
Uusia suuntia voi syntyä
11.6.–17.9.2023

Akkreditoituminen Helsinki Biennaali 2023 ammattilaisohjelmaan

Kotimaiset ja kansainväliset kuvataiteen ammattilaiset kohtaavat Helsinki Biennaalilla 9.-10. kesäkuuta.

Vuonna 2023 Helsinki Biennaalin teokset ja tapahtumat ovat koettavissa Vallisaaressa, HAM Helsingin taidemuseolla ja ympäri Helsinkiä. Biennaalin sisältöjen lisäksi tapahtumia ammattilaisyleisölle toteuttavat muut Helsingin kuvataidetoimijat, kuten museot ja taidegalleriat.

Ammattilaisille ohjelmaa tarjoaa myös Museum of Impossible Formsin tapahtumat, diskursiivinen ohjelma Pylophonic Entanglements 16.-17.6. kulttuurikeskus Stoassa ja 1.-2.9. kulttuurikeskus Caisassa (julkaistaan myöhemmin) sekä HAM Helsingin taidemuseolla järjestettävä kuusipäiväinen kesäkoulu Agonostic Intelligence/s (or antoher AI/s), joka kutsuu 14.-19.8. kuvataiteen ammattilaisia tutkimaan HAM:in kokoelmaa (avoin haku on auki 30.6. saakka).

Akkreditoituminen on nyt päättynyt (perjantaina 26.5. klo 16.00). Tapahtuman osallistujakiintiö on täynnä. Helsinki Biennaali avataan 11. kesäkuuta ja se on avoinna 17. syyskuuta saakka. Tervetuloa!

Haluatko pysyä taiteen taajuudella ja saada lisätietoja Helsinki Biennaalista?

Tilaa uutiskirjeemme (lomake löytyy sivun alaosasta) ja seuraa somekanaviamme: Instagram ja Facebook (@helsinkibiennial) ja Twitter (@HELbiennial).

Lisää tietoa Helsingistä löydät MyHelsinki-sivuilta.